Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad – Mohon Segera!


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Telekom Malaysia Berhad.

Latar Belakang

Telekom Malaysia Berhad (TM), ialah penyambungan nasional dan penyedia infrastruktur digital dan syarikat telekomunikasi bersepadu terkemuka di Malaysia; menawarkan suite perkhidmatan dan penyelesaian komunikasi yang komprehensif dalam perkhidmatan tetap (telefoni dan jalur lebar), mobiliti, kandungan, WiFi, ICT, Awan dan pintar. TM didorong oleh penciptaan nilai pemegang kepentingan dalam persekitaran yang sangat kompetitif; dan memberi penekanan kepada penyampaian pengalaman pelanggan yang dipertingkatkan melalui penambahbaikan dan inovasi kualiti perkhidmatan pelanggan yang berterusan, sambil menumpukan pada peningkatan kecekapan operasi dan produktiviti.

Jawatan:

1. AGM MOBILE DEVELOPMENT & SUPPORT

2. AGM MOBILE SERVICES

3. ASSISTANT MANAGER GENERAL APPLICATION DEVELOPMENT

4. MANAGER MOBILE GO TO MARKET

5. MANAGER PRODUCT & DEVICE SUPPORT

*Sila baca syarat kelayakan sebelum memohon melalui link yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 12 December 2021

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap & Mohon Online

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Bahan artikel admin kongsikan diatas sekadar panduan tutorial dan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad – Mohon Segera!” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.