Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) – Tarikh Tutup 21 Oktober 2021

Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) – Tarikh Tutup 21 Oktober 2021

Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Mengenai SSM

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) merupakan badan berkanun yang terbentuk hasil daripada penggabungan Pejabat Pendaftar Syarikat (ROC) dengan Pejabat Pendaftar Perniagaan (ROB) di Malaysia yang mengawal selia syarikat dan perniagaan. SSM yang mula beroperasi pada 16 April 2002.

Aktiviti utama SSM adalah sebagai sebuah agensi pemerbadanan syarikat dan pendaftaran perniagaan di samping membekalkan maklumat syarikat dan perniagaan kepada orang awam. Sebagai peneraju utama ke arah peningkatan tahap tadbir urus korporat, SSM melaksanakan fungsinya mengawalselia pematuhan perundangan korporat dan pendaftaran perniagaan melalui aktiviti penguatkuasaan dan pemantauan yang komprehensif bagi memastikan perkembangan positif sektor korporat dan perniagaan untuk negara.

Positions:

  1. EXECUTIVE (GRADE 50) ENTERPRISE TECHNOLOGY

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Close date : 21 October 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Semoga anda berjaya!

Mohon juga: Jawatan Kosong BERNAMA – Gaji RM2,000++ Tarikh Tutup 28 September 2021

Disclaimers – Semua yang kami kongsikan diatas hanyalah tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) – Tarikh Tutup 21 Oktober 2021” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!