Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Berhad

Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Berhad

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Sime Darby Plantation Berhad.

Latar Belakang

Sime Darby Plantation (SDP), cabang perladangan dan perniagaan tani Kumpulan Sime Darby, ialah pengeluar minyak sawit mampan bertauliah (CSPO) terbesar di dunia. Ia juga merupakan ahli pengasas bersama Meja Bulat mengenai Minyak Sawit Lestari (RSPO).

Syarikat itu disepadukan sepenuhnya di seluruh rantaian nilai minyak sawit dengan operasi Huluan di Malaysia, Indonesia, Papua New Guinea, Kepulauan Solomon dan Liberia, yang kebanyakannya terdiri daripada penanaman kelapa sawit, penuaian dan pengilangan. Operasi hilirannya terdapat di 17 negara, terdiri daripada pembuatan serta penjualan dan pemasaran produk minyak dan lemak, oleokimia, biodiesel berasaskan minyak sawit dan derivatif lain.

Jawatan:

1. TRADE EXECUTION OFFICER

2. LEAD SHIFT OPERATOR

3. SHIFT OPERATOR/ASSISTANT

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

4. SITE SAFETY & SUSTAINABILITY SUPERVISOR (SSSO)

5. PLANT SUPERVISOR CUM CHARGEMAN

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 10 – 21 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Semua yang portalamalaysia share diatas sekadar panduan dan rujukan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Berhad” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!