Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Sharp Electronics (M) Sdn Bhd – Gaji RM2,000 Hingga RM2,800

Jawatan Kosong Sharp Electronics (M) Sdn Bhd – Gaji RM2,000 Hingga RM2,800

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong terkini di Sharp Electronics (M) Sdn Bhd.

Latar Belakang

SHARP ELECTRONICS (MALAYSIA) SDN BHD berfungsi sebagai pusat penyelidikan dan pembangunan yang ditetapkan, pusat teknikal perkhidmatan, memfokuskan kepada bidang perkakas elektronik pengguna, kejuruteraan produk, pusat reka bentuk Asia bahagian & komponen global perolehan, pengagihan bahagian servis untuk pangkalan pembuatan Sharp dan jualan dan perkhidmatan produk SHARP

Mereka yang bekerja dengan baik dalam organisasi kami adalah mereka yang menghargai kepentingan menyediakan perkhidmatan yang cemerlang bagi memastikan kepuasan pelanggan dalam bidang R&D dan jualan/pemasaran.

Jawatan:

1. PRODUCT MARKETING EXECUTIVE

2. CLEAR EXECUTIVE – CONTRACT

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 27 – 28 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MEMOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Penafian – Semua artikel portalamalaysia share dihalaman ini hanyalah tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Sharp Electronics (M) Sdn Bhd – Gaji RM2,000 Hingga RM2,800” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!