Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong RISDA – 49 Kekosongan Gaji RM1,494 – RM9,618

Jawatan Kosong RISDA – 49 Kekosongan Gaji RM1,494 – RM9,618

Jawatan Kosong RISDA

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

Jawatan:

  1. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
  2. Penolong Pegawai Pertanian Gred G29

Kelayakan Minima: STPM / Diploma / Ijazah

Majikan: RISDA

Tutup Permohonan: 9 September 2021

Kekosongan: 49 Kekosongan Ditawarkan

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

  1. Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong RISDA ini adalah merupakan kekosongan terkini di https://www.risda.gov.my/en/media/announcement/news-announcements/2837-iklan-kekosongan-jawatan-fasa-3 
  2. Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.
  3. Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian RISDA
  4. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:
  5. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan dibawah.

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Mohon Juga: Jawatan Kosong Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd – Pelbagai Lokasi Mohon Segera!

Penafian – Semua yang portalamalaysia kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan dan rujukan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong RISDA – 49 Kekosongan Gaji RM1,494 – RM9,618” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!