Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Qatar Airways – Mohon Segera!

Jawatan Kosong Qatar Airways – Mohon Segera!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Qatar Airways

Senarai Kandungan

Pengenalan

Sebagai salah satu syarikat penerbangan 5 bintang di Dunia, Qatar Airways berdedikasi untuk kecemerlangan dan peningkatan berterusan. Kami menggunakan falsafah yang sama terhadap kakitangan kami di mana kami menyediakan tumpuan kerjaya yang pelbagai, pembangunan berterusan dan latihan.

Jika anda sedang mencari kerjaya mencabar yang membawa pakej imbuhan kompetitif dan faedah yang berkaitan dengan industri, ini adalah tempat untuk anda. Kami menjemput permohonan untuk jawatan berikut.

Jawatan:

1. CARGO RESERVATIONS AGENT – KUALA LUMPUR

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 25 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Bahan artikel portalamalaysia share diatas sekadar panduan tutorial dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Qatar Airways – Mohon Segera!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes