Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Puspakom Sdn Bhd – Tarikh Tutup 15 Oktober 2021

Jawatan Kosong Puspakom Sdn Bhd – Tarikh Tutup 15 Oktober 2021

Jawatan Kosong Puspakom Sdn Bhd

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Puspakom Sdn Bhd

Company Overview

PUSPAKOM SDN BHD is an authorized Vehicle Inspection body. Through our network of inspection centres across the country, we carry out checks on commercial and private vehicles to make sure they comply with the relevant laws and regulations. As part of our expansion plan, we invite the suitable candidates for the following position/s.

PUSPAKOM SDN BHD is a dynamic, exciting place to work. We hire exceptional people, and every one of them is empowered to think independently, take initiative and be innovative.

Positions:

  1. ANALYST PROGRAMMER
  2. IT TECHNICIAN
  3. INTERNAL AUDIT EXECUTIVE

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Close date : 13 – 15 October 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Semoga Anda Berjaya!

Mohon juga: Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – Gaji RM1,352 – RM4,052 Mohon Segera!

Penafian – Semua artikel kami kongsikan diatas sekadar panduan dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Puspakom Sdn Bhd – Tarikh Tutup 15 Oktober 2021” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!