Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong PLUS Berhad – Tarikh Tutup 3 Oktober 2021

Jawatan Kosong PLUS Berhad – Tarikh Tutup 3 Oktober 2021

Jawatan Kosong PLUS Berhad

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di PLUS Berhad

Company Overview

PLUS Malaysia Berhad (PMB) was incorporated on 29 November 2010 and is involved in investment holding.

On 29 November 2011, PLUS completed the acquisition of PLUS Expressways Berhad’s (PEB) assets and liabilities. Pursuant there to, PMB became the holding company of Projek Lebuhraya Utara-Selatan Berhad, Expressway Lingkaran Tengah Sdn Bhd (ELITE), Linkedua (Malaysia) Berhad (Linkedua), Konsortium Lebuh Raya Butterworth-Kulim (KLBK) Sdn Bhd(KLBK), TERAS Teknologi Sdn Bhd (Teras), PLUS Helicopter Services Sdn Bhd (PHS) and the substantial shareholder of Touch ‘n Go Sdn Bhd. In addition, PMB has also acquired Penang Bridge SdnBhd (PBSB) from UEM Builders Berhad.

Positions:

  • CUSTOMER SERVICE ASSISTANT (PART-TIME BASIS)

Makluman:

  1. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  2. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Close date : 03 October 2021

Semoga Anda Berjaya!

Click Job Description & Apply Online

Mohon juga: Jawatan Kosong Google Malaysia (KL) – Tarikh Tutup 30 September 2021

Penafian – Semua yang kami kongsikan dihalaman ini hanyalah tutorial dan rujukan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong PLUS Berhad – Tarikh Tutup 3 Oktober 2021” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!