Jawatan Kosong Petronas Lubricants International Sdn Bhd


Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Petronas Lubricants International Sdn Bhd.

Latar Belakang

PETRONAS Lubricants International Sdn. Bhd (PLI) ialah perniagaan pelincir minyak global yang beroperasi di lebih 20 negara di seluruh dunia, termasuk pembuatan, pemasaran dan pengedaran minyak pelincir mewah, transmisi, antibeku dan cecair berfungsi untuk kereta, motosikal, trak, traktor pertanian dan jentera penggerak bumi dan juga untuk peralatan perindustrian yang lain.

Menguasai volum jualan global kira-kira 625 juta liter, PLI juga disenaraikan dalam kalangan 15 syarikat pelincir teratas di dunia. Syarikat itu menguruskan lebih 30 jenama dan kategori berbeza antaranya, Syntium, Sprinta, Selenia, Urania, Paraflu dan Tutela untuk menamakan beberapa; jenama produk premium seperti Syntium, malah direka khusus menggunakan teknologi Formula Satu yang telah terbukti perlumbaan yang dibangunkan melalui penglibatan PETRONAS yang sekian lama dalam sukan permotoran. Produk kami diletakkan dalam segmen nilai tambah tinggi dengan jualan yang dihasilkan daripada pelincir separa sintetik dan sintetik yang inovatif. PLI juga mengekalkan hubungan teknikal dan komersial dengan beberapa rakan kongsi OEM utama di seluruh dunia.


Jawatan:

1. EXECUTIVE, SALES (OEM)

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Akhir Permohonan: 08 Januari 2022

KLIK DISINI UNTUK MOHON


Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3