Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Persatuan Orang-orang Cacat Penglihatan Islam Malaysia – Gaji RM2000 – RM2499 Mohon Segera!

Jawatan Kosong Persatuan Orang-orang Cacat Penglihatan Islam Malaysia – Gaji RM2000 – RM2499 Mohon Segera!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Persatuan Orang-orang Cacat Penglihatan Islam Malaysia.

Latar belakang

PERTIS merupakan satu badan bukan kerajaan (NGO) yang bertujuan untuk meningkatkan syiar Islam dalam kalangan OKU Penglihatan Islam.

  • Nama penuh persatuan ini ialah Persatuan Orang-orang Cacat Penglihatan Islam Malaysia (PERTIS).
  • Ia telah ditubuhkan pada tahun 1996 dan telah mengadakan mesyuarat agungnya yang pertama pada bulan Ogos 1996.No. Pendaftaran: PPM-008-14-26041996.

Jawatan:

1. DISABLE HELPER

Makluman:

  1. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui myfuturejobs. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  2. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan : 11 Disember 2021

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap & Mohon Secara Online

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Penafian – Bahan artikel admin share dihalaman ini hanyalah panduan dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Persatuan Orang-orang Cacat Penglihatan Islam Malaysia – Gaji RM2000 – RM2499 Mohon Segera!” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes