Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong PERKESO Seluruh Malaysia – Gaji RM1,220 – RM2,499 / Minima SPM Layak Mohon!

Jawatan Kosong PERKESO Seluruh Malaysia – Gaji RM1,220 – RM2,499 / Minima SPM Layak Mohon!

Jawatan Kosong PERKESO

Pengambilan calon kekosongan jawatan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan di bawah ini. Sila pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum anda melakukan permohonan kekosongan jawatan tersebut.

MAKLUMAT KERJAYA

Nama Majikan : PERKESO

Tarikh Tutup : 27 Oktober 2021

Jawatan

  • Human Resources Executive
  • Jururawat Junior
  • Penolong Jurupulih (Nursing)
  • Kitchen Helper
  • Vocational FNB Dietitian
  • Vocational Culinary Supervisor

CARA MEMOHON

  1. Permohonan kekosongan jawatan terkini di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.
  2. Sila klik pada pautan dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut.
  3. Untuk permohonan kali pertama, para pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
  4. Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga.

Mohon juga: Jawatan Kosong FELDA – Gaji RM1,218 – RM9,551 Minima PMR/PT3 Layak Mohon!

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Bahan yang kami kongsikan dihalaman ini sekadar tutorial dan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong PERKESO Seluruh Malaysia – Gaji RM1,220 – RM2,499 / Minima SPM Layak Mohon!” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes