Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi – Tarikh Tutup 9 Ogos 2021

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi – Tarikh Tutup 9 Ogos 2021

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi

Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Perbadanan Aset Keretapi anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Senarai Jawatan:

  1. Pengurus Kewangan

Syarat asas permohonan jawatan

  1. Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 29 Julai 2021.
    Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
    Cara membuat permohonan jawatan
  2. Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang telah disediakan secara online di pautan yang kami telah berikan dibawah.
    Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta menyediakan segala maklumat yang diminta dengan lengkap sebelum dihantarkan ke alamat yang telah ditetapkan.

Mohon Juga : Jawatan Kosong di SIRIM QAS International Sdn Bhd – Mohon Segera

Tarikh tutup permohonan: 9 Ogos 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Disclaimers – Bahan yang portalamalaysia share diatas merupakan tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi – Tarikh Tutup 9 Ogos 2021” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes