Jawatan Kosong Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd – Tarikh Tutup 24 September 2021


Jawatan Kosong Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd

Company Overview

Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd or Air Selangor, a company wholly owned by the Selangor State Government, was incorporated on 26 February 2014 under the Malaysian Companies Act 1965 to provide holistic water supply services in the state of Selangor and the Federal Territories of Kuala Lumpur and Putrajaya.

Air Selangor took over the water supply services and distribution systems in the state of Selangor and Federal Territories of Kuala Lumpur and Putrajaya from the water concession companies, namely Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (SYABAS), PNSB Water Sdn Bhd (PNSB Water), Konsortium ABASS Sdn Bhd (ABASS) and Konsortium Air Selangor Sdn Bhd (KASB). Discussion is still in progress to take over the services from Syarikat Pengeluar Air Sungai Selangor Sdn Bhd (SPLASH).

Air Selangor strives to provide the highest attainable service standards by further improving the water treatment systems, distribution systems, reducing non-revenue water (NRW) and providing value for money water supply as well as water services that meet customer satisfaction and expectations.

Positions:

1. ASSOCIATE, DATA MANAGEMENT & DIGITAL, DATA ANALYTICS CENTRE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga andberjaya!

Close date : 24 September 2021

Click Job Description & Apply Online

Disclaimers – Bahan yang portalamalaysia kongsikan dihalaman ini sekadar tutorial dan rujukan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd – Tarikh Tutup 24 September 2021” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.