Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad – Tarikh Tutup 9 September 2021

Jawatan Kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad – Tarikh Tutup 9 September 2021

Jawatan Kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pembangunan Sumber Manusia Berhad.

Company Overview

Tracing its origin to the Year 1993 as Majlis Pembangunan Sumber Manusia, the Human Resources Development Corporation (HRD Corp) or Pembangunan Sumber Manusia Berhad is an organization under the purview of the Ministry of Human Resources Malaysia (MOHR). Governed by the Pembangunan Sumber Manusia Berhad Act 2001 (PSMB Act 2001), HRD Corp was given the mandate by the Malaysian Government to catalyse the development of competent local workforce that will contribute to Malaysia’s vision of becoming a high-income economy. Since its inception, HRD Corp has evolved from managing a sizeable fund to becoming a one-stop-centre for providing novel human capital development solutions to its registered employers and the critical mass of Small, Medium Enterprises in Malaysia.

Positions:

  1. REGIONAL OUTREACH ASSOCIATE (SATELLITE OFFICE – KUALA TERENGGANU)
  2. REGIONAL OUTREACH ASSOCIATE (SATELLITE OFFICE – LANGKAWI)
  3. REGIONAL OUTREACH ASSOCIATE (SATELLITE OFFICE – BATU PAHAT)
  4. REGIONAL OUTREACH ASSOCIATE (SATELLITE OFFICES – SANDAKAN & TAWAU)
  5. REGIONAL OUTREACH ASSOCIATE (SATELLITE OFFICES – SIBU & MIRI)

Makluman:

  1. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  2. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda berjaya!

Close date : 09 September 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Mohon Juga: Jawatan Kosong Puspakom Sdn Bhd – Pelbagai Lokasi Mohon Segera!

Penafian – Semua artikel kami kongsikan dihalaman ini sekadar panduan dan rujukan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Pembangunan Sumber Manusia Berhad – Tarikh Tutup 9 September 2021” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!