Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Panasonic Group – Jawatan Menarik Segera Mohon!

Jawatan Kosong Panasonic Group – Jawatan Menarik Segera Mohon!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong terkini di Panasonic Group.

Latar Belakang

Panasonic Industrial Devices Sales (M) Sdn. Bhd. ialah syarikat jualan yang mantap (Panasonic Group) dengan misi untuk mengembangkan jualan komponen elektronik dan peralatan automasi kilang kami yang dikeluarkan oleh kilang Panasonic kami di Malaysia, di rantau ini dan Jepun. Kami berada di sini untuk memberikan maklumat, perkhidmatan dan sokongan kepada pelanggan kami.

Jawatan:

1. SENIOR SALES ENGINEER

2. PRODUCT MARKETING EXECUTIVE (CCTV)

3. SALES EXECUTIVE / REPRESENTATIVE (Kuantan)

4. BUSINESS ADMINISTRATION EXECUTIVE

5. FINANCE & ACCOUNTING MANAGER

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

6. SALES EXECUTIVE

Makluman:

Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 19 – 29 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Penafian – Bahan artikel admin kongsikan diatas hanyalah panduan dan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Panasonic Group – Jawatan Menarik Segera Mohon!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!