Jawatan Kosong Media Prima Berhad – Tarikh Akhir 12 Oktober 2021


Jawatan Kosong Media Prima Berhad

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Media Prima Berhad

Company Overview

Media Prima Berhad is a fully integrated media Company in Malaysia that has equity interests on television stations, newspapers, radio stations and digital media. The Group has equity interests in TV3, 8TV, NTV7 and TV9. In addition, the Group also owns more than 98 per cent equity interest in The New Straits Times Press (M) Berhad (NSTP), Malaysia largest publisher with three national newspapers; New Straits Times, Berita Harian and Harian Metro. The Group also owns a content creation subsidiary, Primeworks Studios Sdn Bhd, Malaysia’s largest production company, producing TV content and feature films since 1984 and 1994 respectively.

Jawatan:

  1. RESEARCH ASSOCIATE
  2. MANAGER, INTERNAL AUDIT

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Closing date : 09 – 12 October 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Semoga anda berjaya!


Mohon juga: Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – Gaji RM1,352 – RM4,052 Mohon Segera!

Disclaimers – Semua artikel portalamalaysia kongsikan diatas hanyalah panduan dan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Media Prima Berhad – Tarikh Akhir 12 Oktober 2021” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia