Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong MARA – Gaji RM1,549 – RM9,643 / Tarikh Tutup 26 September 2021

Jawatan Kosong MARA – Gaji RM1,549 – RM9,643 / Tarikh Tutup 26 September 2021

Jawatan Kosong MARA – Gaji RM1,549 – RM9,643

Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

Permohonan Jawatan

1. Pegawai Latihan Vokasional Gred DV41

2. Penolong Pegawai Latihan Vokasional Gred DV29

3. Penolong Jurutera Gred JA29

Kelayakan Minima: STPM / Diploma / Ijazah

Majikan: Majlis Amanah Rakyat Malaysia (MARA)

Tutup Permohonan: 26 September 2021

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong MARA ini adalah merupakan kekosongan terkini di https://www.mara.gov.my/en/job-opportunities-at-mara/

Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian MARA seperti yang diberikan pada point kelima.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:

Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: KLIK SINI

Mohon Juga: Jawatan Kosong Kerajaan Kementerian Sumber Manusia (KSM) – Tarikh Tutup 27 September 2021 [10 Kekosongan]

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon

  1. Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
  2. Klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
  3. Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
  4. Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya!
Penafian – Bahan yang portalamalaysia share dihalaman ini hanyalah tutorial dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong MARA – Gaji RM1,549 – RM9,643 / Tarikh Tutup 26 September 2021” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!