Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Batu Pahat

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Batu Pahat

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Batu Pahat. Permohonan jawatan kosong adalah dibuka kepada Warganegara Malaysia yang diberikan keutamaan kepada Rakyat Negeri Johor yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap di Majlis Perbandaran Batu Pahat.

Maklumat Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Batu Pahat

Jawatan Yang Dibuka:

1. Pegawai Tadbir N41 

  • Pentadbiran dan Sokongan
  • RM2080.00 – RM9,546.00
  • Kenaikan Gaji Tahunan – RM225.00
  • Jawatan tetap

2. Pembantu Tadbir (P/O) N19

  • Pentadbiran dan Sokongan
  • RM1,352.00 – RM4,003.00
  • Kenaikan Gaji Tahunan – RM100.00
  • Jawatan tetap

Cara Permohonan

1) Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan yang boleh dimuat turun secara percuma di laman web: www.mpbp.gov.my.

2) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada:

Yang Dipertua
Majlis Perbandaran Batu Pahat
Jalan Pejabat
83000 Batu Pahat

TARIKH TUTUP PERMOHONAN IALAH PADA 14 NOVEMBER 2021

PERHATIAN KEPADA PEMOHON:

1. Permohonan dari mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan-badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan mestilah melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am 17 Bab A 2005 dan hendaklah disertakan dengan Salinan Penyata Rekod Perkhidmatan yang kemaskini serta Laporan Nilaian Prestasi Tahunan 3 tahun berturut-turut;

2. Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran passport, salinan kad pengenalan, sijil lahir, sijil berhenti sekolah, sijil-sijil persekolahan, kelulusan akademik, transkrip keputusan peperiksaan semua semester dan dokumen-dokumen lain yang telah diakui sah oleh Pegawai Kerajaan atau Badan Berkanun Gred 41 ke atas/Penghulu/Pengetua/Guru Besar/Pesuruhjaya Sumpah atau mereka yang diperakui pengesahan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam;

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

3. Permohonan yang lewat, tidak lengkap atau tidak mengikut syarat di atas akan ditolak;

4. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga; dan

5. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

6. Pentadbiran MPBP tidak akan bertanggungjawab atau menanggung segala perbelanjaan berkaitan dengan temuduga.

7. Untuk maklumat lanjut mengenai Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Batu Pahat, sila klik pautan disini : IKLAN PENUH.

NOTA:
* Sila baca iklan penuh melalui link yang admin sediakan seperti di atas sebelum membuat permohonan untuk mendapatkan maklumat yang lebih jelas lagi seperti syarat lantikan jawatan, skop kerja, bidang tugas dan lain-lain lagi.

SEMOGA BERJAYA KEPADA SEMUA PEMOHON DAN JANGAN LUPA BOOKMARK PORTAL INI UNTUK CARIAN LAIN-LAIN JAWATAN KOSONG PADA MASA AKAN DATANG !

Penafian – Semua artikel portalamalaysia share dihalaman ini merupakan panduan dan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Batu Pahat” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!