Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) – Tarikh Tutup 20 September 2021 Pelbagai Jawatan


Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Latar Belakang LGM

Lembaga Getah Malaysia merupakan badan yang bertanggungjawab terhadap industri getah di negara ini. LGM ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil gabungan Institut Penyelidikan Getah Malaysia (RRIM), Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (MRRDB) dan Lembaga Pasaran Getah Malaysia (MRELB) untuk meneruskan usaha memajukan serta membangunkan industri getah seperti yang dilakukan selama 78 tahun yang lalu. Kemajuan R&D dalam getah asli (NR) yang telah dicapai oleh RRIM juga telah meninggalkan impak terhadap industri NR Malaysia dan negara-negara pemprosesan NR yang lain.

Objektif utama LGM ialah untuk membantu pembangunan dan pemodenan industri getah Malaysia dalam semua aspek daripada penanaman pokok getah, pengeluaran dan pemprosesan getah mentah, pembuatan barangan getah dan pemasaran getah dan produk getah.

Jawatan:

1. PEGAWAI TADBIR (PEMBANGUNAN PERNIAGAAN & PEMASARAN) N48

2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMATF41

Kenalin, Kucing Lucu Bernama Si Idoy

3. PEGAWAI TADBIR(PEROLEHAN)N41

4. PEGAWAI PENYELIDIKQ41/Q43/Q47/Q51/Q53

5. PENOLONG JURUTERA JA29

6. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29

7. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19

8. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19

9. PEMBANTU PENYELIDIK Q19

*Sila baca syarat kelayakan & maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 20 September 2021 (Isnin)

Baca Iklan Lengkap

Semoga anda berjaya!

Mohon juga: Jawatan Kosong Jabatan Perikanan Malaysia – Tarikh Tutup 13 September 2021

Penafian – Semua yang kami kongsikan diatas sekadar panduan dan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) – Tarikh Tutup 20 September 2021 Pelbagai Jawatan” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.