Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) 2020


Menerusi laman sesawang rasmi pekerjaan malaysia jobsmalaysia, terdapat jawatan kosong terkini di lembaga getah malaysia (lgm) jun 2020 yang dimuatnaik oleh agensi terbabit minggu lepas, baca lagi untuk mendapatkan maklumat berkaitan dengannya.

Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Lemabaga Getah Malaysia atau singkatannya LGM merupakan agensi kerajaan yang ditubukan bagi memantau serta megawasi pertumbuhan penghasilan getah-getah di Malaysia, jadi kalau nak tahu lembih lanjut hal ehwal bekaitan getah di malaysia boleh rujuk agensi tersebut.


Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia

Apa Jawatan Di IGM Jun 2020?

+ Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N19

Bagaimana Tugas Jawatan Ini?

+ Kerani Am Pejabat melaksanakan pelbagai tugas perkeranian dan pentadbiran menurut prosedur yang ditetapkan.

Lokasi Kekosongan Jawatan?

+ Gua Musang - Kelantan + Segamat - Johor + Seremban - Negeri Sembilan

Tarikh Tutup

+ Tarikh Tutup: 23 Jun 2020

Syarat Kelayakan

Ada beberapa syarat yang perlu dipenuhi sebelum anda mebuat sebarang permohonan, antaranyan adalah :

  • Ada Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan
  • Ataupun ada Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
  • Ataupun ada Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 3 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya
    • Bahasa Melayu anda mestilah kepujian di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

 Kelayakan Akademik

– SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL (Kelayakan Minimum)

Cara Mohon

  • First macam biasa masuk laman rasmi jobsmalaysia
  • Dah masuk sila buat “pendaftaran baru” bagi pengguna baru, kalau anda pengguna sedia ada boleh terus logmasuk.
  • Dah boleh login masukan nama majikan Nama Majikan > taip “LEMBAGA GETAH MALAYSIA.
  • Sukacita diingatkan bahawa hanya permohonan melalui Job Malaysia sahaja akan dipertimbangkan dan sebarang permohonan menggunakan borang permohonan jawatan kosong LGM tidak akan dilayan.
  • Calon lepas tapisan sahaja akan dipanggil temuduga, kalau selepas 3 bulan dari tarikh iklan tiada sebarang jawapan anggaplah permohonan tidak berjaya.

PENAFIAN : Ini adalah rujukan informasi dan cara untuk anda membuat permohonan jawatan kosong lembaga getah malaysia sahaja, permohonan perlulah dilakukan menerusi laman sesawang jobsmalaysia sahaja.

Disclaimers – Semua artikel kami kongsikan dihalaman ini merupakan tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) 2020” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.1 thought on “Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) 2020”

Leave a Comment

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia