Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Legoland Malaysia Resort – Minima SPM Mohon Segera!

Jawatan Kosong Legoland Malaysia Resort – Minima SPM Mohon Segera!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Legoland Malaysia Resort

Latar Belakang

LEGOLAND® Malaysia Resort menghimpunkan Taman LEGOLAND, Taman Air dan Hotel dalam satu lokasi bertema LEGO®. Ia merupakan destinasi percutian keluarga dengan lebih daripada 70 tunggangan tangan, gelongsor, pertunjukan dan tarikan. Ia mempunyai tujuh kawasan tarikan bertema untuk semua peringkat umur seperti The Beginning, LEGO® Technic, LEGO Kingdoms, Imagination, LEGO City, Land of Adventure dan MINILAND. Ia adalah tanah inspirasi di mana kanak-kanak adalah wira. Daripada pusat percubaan LEGO kepada rollercoaster, taman ini merupakan pelayaran penemuan sepanjang hari untuk semua keluarga.

Jawatan:

  1. PARAMEDIC
  2. VETERINARIAN
  3. RESERVATION ASSISTANT

Makluman:

  1. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  2. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Closing Date : 09 – 29 December 2021

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Penafian – Semua artikel kami kongsikan dihalaman ini sekadar tutorial dan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Legoland Malaysia Resort – Minima SPM Mohon Segera!” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!