Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) – Mohon Segera!

Jawatan Kosong Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) – Mohon Segera!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA)

Latar Belakang

Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Berhad atau secara ringkasnya dikenali sebagai “KOWAJA” telah ditubuhkan pada 15 Julai 2003 berlandaskan visi Wawasan 2020 dan dasar Koperasi Negara. Sehingga 31 Mei 2016, KOWAJA mempunyai seramai 51,540 orang anggota. Matlamat utama KOWAJA ialah menyediakan pembiayaan peribadi, khidmat nasihat serta sokongan yang berterusan kepada pihak anggotanya. Keutamaan KOWAJA adalah mementingkan kebajikan anggotanya dan untuk “membebaskan” anggota-anggota dari terus dibelenggu dalam budaya “hutang haram” yang semakin berleluasa.

Jawatan:

1. INTERNSHIP

2. HUMAN RESOURCE EXECUTIVE

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup permohonan: 28 November – 21 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda berjaya!

Disclaimers – Semua artikel kami kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan dan rujukan yang related dengan “Jawatan Kosong Koperasi Wawasan Pekerja-Pekerja Bhd (KOWAJA) – Mohon Segera!” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!