Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Easyparcel Sdn Bhd – Jom Mohon!

Jawatan Kosong Easyparcel Sdn Bhd – Jom Mohon!

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Easyparcel Sdn Bhd.

Senarai Kandungan

Pengenalan

EasyParcel secara keseluruhan ialah penyatuan bungkusan berasaskan web dan pembekal penyelesaian penghantaran E-dagang, atau secara ringkasnya, kami menyediakan penyelesaian akses mudah untuk tempahan perkhidmatan penghantaran.

Ditubuhkan pada Jun 2014, syarikat ini ditubuhkan dengan mengambil kira misi; iaitu menyediakan platform perkapalan yang dipermudahkan di mana perniagaan boleh menempah apa-apa cara konsainan untuk penghantaran pada harga yang tidak dapat mereka capai sendiri, disokong dengan pengetahuan dan kepakaran veteran industri (Pengarah Urusan).

Walaupun kini kami telah membangunkan sistem tempahan dalam talian yang cekap dan mesra pengguna, etos kami adalah untuk mengekalkan mentaliti perniagaan kecil dan melayan setiap pelanggan dengan masa dan penjagaan yang sepatutnya.

Jawatan:

1. SOFTWARE ENGINEER

2. INVENTORY MANAGEMENT EXECUTIVE

3. KEY ACCOUNT EXECUTIVE

4. WEB DEVELOPER

5. RECRUITER SPECIALIST

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

6. SENIOR SOFTWARE ENGINEER

7. RECRUITER SPECIALIST

8. CUSTOMER RELATIONSHIP EXECUTIVE

9. PROJECT MANAGER

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 22 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Penafian – Bahan yang admin kongsikan dihalaman ini sekadar panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Easyparcel Sdn Bhd – Jom Mohon!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!