Jawatan Kosong Di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) – Mohon Sekarang!


Permohonan Jawatan Kerajaan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. Eksekutif

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 1 Julai 2022 (Jumaat)
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM2,500.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Kenalin, Kucing Lucu Bernama Si Idoy
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Penafian – Semua yang kami kongsikan diatas merupakan panduan dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) – Mohon Sekarang!” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.