Jawatan Kosong Di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) – Pelbagai Jawatan Menarik!


Permohonan Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. PENERBIT RANCANGAN
2. PENOLONG PEGAWAI PENGUAT KUASA
3. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK
4. JURUFOTOGRAFI
5. PEMBANTU PENGUAT KUASA
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 30 Jun 2022 (Khamis)
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/PT3/PMR/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Bahan artikel admin kongsikan dihalaman ini sekadar panduan tutorial dan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) – Pelbagai Jawatan Menarik!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia