Jawatan Kosong Di Malayan Banking Berhad (Maybank) – Pelbagai Jawatan Menarik!


Permohonan Jawatan Kosong di Malayan Banking Berhad (Maybank) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. Protege Trainee
2. Personal Financial Advisor
3. Lead, QM – Governance & Quality Assurance
4. Solution Analyst
5. Developer
6. Performance Test Engineer

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 14-28 Ogos 2022
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM1,500.00 – RM12,999.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Malayan Banking Berhad (Maybank).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Semua yang kami kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan tutorial dan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Di Malayan Banking Berhad (Maybank) – Pelbagai Jawatan Menarik!” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.