Jawatan Kosong Di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor) – Minima SPM!


Permohonan Jawatan Negeri Selangor di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. Eksekutif Pembangunan Perniagaan

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 08 Ogos 2022 (Isnin)
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM 2,500.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Kenalin, Kucing Lucu Bernama Si Idoy
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Penafian – Semua artikel admin share dihalaman ini hanyalah panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Di Majlis Sukan Negeri Selangor (MSN Selangor) – Minima SPM!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.