Jawatan Kosong Di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) – Minima PT3/PMR


Permohonan Jawatan Negeri Kedah di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. Penolong Jurutera
2. Penolong Pegawai Seni Bina
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)
4. Pembantu Awam

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 30 Mei 2022 (Isnin)
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM1,218.00 – RM5,701.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/STPM/SPM/PT3/PMR/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Bahan artikel kami kongsikan diatas sekadar tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) – Minima PT3/PMR” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia