Jawatan Kosong Di MAIK – Mohon Sekarang!


Permohonan Jawatan Negeri kelantan di Majlis Agama Islam Dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. Pegawai Hal Ehwal Islam (Imam Tua Masjid Bandar/Jajahan)
2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 26 JUN 2022 (Ahad)
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan
Kenalin, Kucing Lucu Bernama Si Idoy
Gaji : RM1,549.00 – RM9,544.00
Kadar Kenaikkan Gaji Tahunan : RM145.00 – RM225.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Majlis Agama Islam Dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Bahan artikel portalamalaysia kongsikan dihalaman ini sekadar tutorial dan rujukan ringkasan yang related dengan “Jawatan Kosong Di MAIK – Mohon Sekarang!” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.