Jawatan Kosong Di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) – Mohon Sekarang!


Permohonan Jawatan Kerajaan di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. EXECUTIVE OFFICER GRED 9

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 15 Ogos 2022 (Isnin)
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Kenalin, Kucing Lucu Bernama Si Idoy
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Bahan artikel portalamalaysia kongsikan diatas hanyalah panduan dan rujukan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) – Mohon Sekarang!” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.