Jawatan Kosong Di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – Minima SPM!


Permohonan Jawatan Kerajaan di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. JURUTERA MEKANIKAL / ELEKTRIK J52
2. PENOLONG JURUTERA AWAM JA29
3. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) N19

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 04 Julai 2022 (Isnin)
Lokasi : Tidak Dinyatakan
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM1,352.00 – RM12,446.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Semua yang kami kongsikan diatas sekadar panduan tutorial dan rujukan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – Minima SPM!” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.