Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda – Minima PT3/PMR


Permohonan Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29
2. SETIAUSAHA PEJABAT GRED N29
3. PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H19
4. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK GRED J19
5. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 31 Mei 2022 (Selasa)
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan
Gaji : RM1,218.00 – RM5,674.00
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/STPM/SPM/PT3/PMR/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda.

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Bahan artikel kami kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan dan rujukan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda – Minima PT3/PMR” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia