Jawatan Kosong Di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) – Minima PT3/PMR!


Permohonan Jawatan Kerajaan di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR (PEREKA GRAFIK) – N27
2. JURUTEKNIK AWAM – J17
3. JURUTEKNIK MEKANIKAL – J17
4. PEMBANTU AM RENDAH – N1

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 28 Jun 2022 (Selasa)
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/SPM/STPM/PT3/PMR/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Disclaimers – Semua artikel portalamalaysia share dihalaman ini merupakan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS) – Minima PT3/PMR!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia