Jawatan Kosong Di FIC Integrated Property Management (FIC IPM) – Pelbagai Jawatan Menarik!


Permohonan Jawatan Kosong di FIC Integrated Property Management (FIC IPM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan Tetap/kontrak seperti berikut.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan:

1. PENGURUS PROJEK
2. PEMBANTU JURU UKUR
3. PEMBANTU EKSEKUTIF SUMBER
4. EKSEKUTIF SUMBER MANUSIA
5. TEKNIKAL EKSEKUTIF

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 20 MEI 2022 (Jumaat)
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum : Ijazah/Diploma/STPM/SPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf
Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan:

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di FIC Integrated Property Management (FIC IPM).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Untuk permohonan jawatan dan info lanjut anda boleh klik link di bawah)

Permohonan dan Borang Disini

Penafian – Semua artikel admin share diatas sekadar panduan dan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Di FIC Integrated Property Management (FIC IPM) – Pelbagai Jawatan Menarik!” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia