Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Bursa Malaysia Berhad – Gaji RM7,000 – RM11,000 Mohon Segera!

Jawatan Kosong Bursa Malaysia Berhad – Gaji RM7,000 – RM11,000 Mohon Segera!

Jawatan Kosong Bursa Malaysia Berhad

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Bursa Malaysia Berhad

Company Overview

We are a holding company which operates and regulates a fully integrated exchange offering the complete range of exchange related facilities. These facilities include trading, clearing, settlements and depository services covering equities, derivatives, offshore listings, bonds and Islamic. There are over 900 companies listed either on the Bursa Malaysia Securities Berhad Main Market or the ACE Market.

Today, we are one of the region’s largest stock exchanges and a leader of Islamic Capital Market products and services, as well as home to the world’s most successful crude palm oil futures contract. World class infrastructure makes us easily accessible and we serve investors from over 60 nations.

Position:

1. MANAGER, DERIVATIVES MARKET (INSTITUTIONAL DEVELOPMENT)

2. SENIOR JAVA DEVELOPER

Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Mohon juga: Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan – Minima PMR. Gaji RM5,672.00

Close date : 24 – 30 October 2021

Click Job Description & Apply Online

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Bahan yang admin share dihalaman ini merupakan panduan tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Jawatan Kosong Bursa Malaysia Berhad – Gaji RM7,000 – RM11,000 Mohon Segera!” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes