Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)

Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Bank Simpanan Nasional (BSN)

Latar Belakang

Didorong oleh misinya untuk memberikan kehidupan yang lebih baik dalam jangkauan semua rakyat Malaysia, BSN berani menjadi lebih baik, menolak hadnya untuk memperluaskan perkhidmatan kepada semua rakyat Malaysia. BSN berusaha untuk memberi semua rakyat Malaysia peluang yang sama untuk mengejar masa depan kewangan yang lebih baik dan lebih menjanjikan, dan menjadi pintu masuk mereka ke arah kehidupan yang lebih baik. Untuk mencapai matlamat ini, bank itu memanfaatkan kepakaran dan pengalaman keterangkuman kewangannya, disokong oleh rangkaian produk dan perkhidmatan komprehensif yang disampaikan melalui pelbagai titik sentuhan di semua kawasan negara.

Jawatan:

1. INSURANCE SPECIALIST – NATIONWIDE

2. GENERAL WORKERS

3. SENIOR / EXECUTIVE BUSINESS DEVELOPMENT COOPERATIVE

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 11 – 22 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Disclaimers – Semua yang kami kongsikan diatas hanyalah tutorial dan ringkasan artikel related dengan “Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)” sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!