Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Alam Flora Environmental Solutions Sdn Bhd

Jawatan Kosong Alam Flora Environmental Solutions Sdn Bhd

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di Alam Flora Environmental Solutions Sdn Bhd.

Senarai Kandungan

Pengenalan

Diperbadankan pada 2013, Alam Flora Environmental Solutions Sdn Bhd (AFES) (dahulunya dikenali sebagai DRB-HICOM Environmental Services Sdn Bhd), ialah anak syarikat milik penuh Alam Flora Sdn Bhd (Alam Flora).

Ia menawarkan penyelesaian alam sekitar holistik kepada pelbagai syarikat, agensi kerajaan dan institusi melalui perkhidmatan alam sekitar yang komprehensif dalam menyokong pembangunan mampan.

Dengan pensijilan ISO 9001, 14001 & ISO 45001 dan seterusnya pengurusan sisa pepejal, AFES telah mempelbagaikan perniagaan melalui inovasi kepada beberapa perniagaan teras yang berbeza termasuk Pengurusan Kemudahan Aset (AFM), Kemudahan Pengurusan Sisa (WFM) dan Penyelesaian Pembersihan & Sisa Infrastruktur ( ICWS)

Jawatan:

1. MECHANICAL, TECHNICIAN

2. HANDYMAN

3. PEKERJA AM PEMBERSIHAN

4. TECHNICIAN, HVAC

5. SUPERVISOR, CLEANING SERVICES

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

6. PEKERJA AM PEMBERSIHAN

7. PEMANDU KENDERAAN BERAT ( LORI KOMPACTOR)

8. ADMINISTRATION, SUPERVISOR

9. SUPERVISOR, CLEANING SERVICES

Makluman:

  • Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon.
  • Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah.

Tarikh Tutup Permohonan: 10 – 24 December 2021

KLIK DISINI UNTUK MOHON

Anda Ingin Mohon Jawatan Kosong:

Semoga Anda Berjaya!

Penafian – Semua artikel admin share diatas merupakan panduan dan rujukan artikel berkaitan dengan “Jawatan Kosong Alam Flora Environmental Solutions Sdn Bhd” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!