Home » Gosip Artis Malaysia » Jasmine Suraya Akui Malu Tonton Semula Aksi Ranjang Bersama Pelakon Lelaki

Jasmine Suraya Akui Malu Tonton Semula Aksi Ranjang Bersama Pelakon Lelaki

Jasmin Suraya merupakan seorang pengacara televisyen, model, pelawak dan pelakon wanita berketurunan Cina yang berasal dari Kuching Sarawak .

Setelah lama mencipta nama dalam industri tanah air malah pernah diagndingkan bersama ramai lagi pelakon hebat, baru- baru ini tular satu perkongsian yang mana Suraya berasa malu untuk menonton semula aksinya melakonkan babak ranjang di dalam drama bersiri  terbaru iaituVilla Kristal.

Jasmine menjelaskan bahawa dia telah berfikir berulang kali sebelum menerima tawaran berkenaan dan juga menjelaskan tentang babak panas yang dilakukannya itu adalah dengan bantuan teknik kamera bukanlah yang benar-benar terjadi seperti yang bakal ditonton.

Katanya lagi“Saya tak boleh tengok watak yang saya lakonkan itu… sejujurnya saya fikir dua kali sebelum terima tawaran ini tapi ingin saya tegaskan itu bukan Jasmine Suraya, itu watak wanita bernama Angel”.

“Mungkin kita yang menonton akan nampak macam adegan seks tapi itu hanya camera angle, tak ada bersentuhan tubuh pun dan memang babak tu nampak daring tapi tak macam tu pun,” katanya.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

Jasmine malah berkata ketika di set penggambaran pengarah sudah terlebih dahulu bertanyakan sama ada dia selesa atau tidak untuk melakonkan babak berkenaan sebelum penggambaran dimulakan.

Mengakui agak malu dengan babak lakonan itu tetapi masih memilih untuk meneruskan penggambaran kerana mahu memberikan yang terbaik untuk drama tersebut.

Lahi pula semasa menerima skrip drama tersebut , dia danpihak pengurusan sudah memaklumkan dan menjelaskan tentang kemahuannya dan tidak keterluan dalam watak kepada prduksi malah semasa di set penggambaran pun pengarah masih mementingkan keselesaannya.

Dalam drama itu mempunyai 13 episod dan merupakan arahan Kabir Bahtia dan Jason Chong yang akan bersiaran di platform digital WeTV. Tutur menampilkan Mawar Rashid , Mimi Lana dan juga Tiz Zaqyah.

Jasmin yang sebelum ni pernah mengaku tidak kisah melakonkan babak diranjang dan memilih  Remy Ishak sebagai pasangan kerana sangat mengidolakan pelakon tersebut tetapi jangan salah sangka kerana semua babk adalah angel kamera bukanlah yang sebenarnya terjadi.

Disclaimers – Semua artikel kami kongsikan dihalaman ini sekadar panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “Jasmine Suraya Akui Malu Tonton Semula Aksi Ranjang Bersama Pelakon Lelaki” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!