Home » Gosip Artis Malaysia » Janna Nick Belanja Gambar Terkangkang , Ini Reaksi Netizen.

Janna Nick Belanja Gambar Terkangkang , Ini Reaksi Netizen.

 

Baru – baru ini Janna Nick menjadi sorotan media apabila menjadi Bintang Paling Popular di ABPBH34 minggu lalu. Dia yang sangat terharu kerana telah memenangi anugerah tersebut dan memberikan ucapan manis untuk didengar. Janna juga merangkul anugerah lain iaitu Pengacara Popular dan juga Pelakon Filem Wanita Popular.

Dalam perkongsian Janna Nick baru-baru ini, dia sekali lagi menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambar terkangkang. Dia yang sebelom ini pernah berkongsi gambar seksi dan menayangkan punggungnya juga mendapat reaksi tidak baik dari nitezen namun nampaknya Janna memang suka menarik perhatian.

Dalam perkongsian tersebut, Janna dilihat sedang duduk terkangkang sambil memegang beg jenama Fendi dan juga outfit yang sama warna dengan tona warna beg tersebut yang mana dia seperti mempromosikan beg tangan berjenama mewah itu dengan caption pain change people.

Selain mendapat like yang banyak setelah memuat naik gambar tersebut, tidak kurang juga banyak juga nitezen yang memberi komen yang pedas dan mengecam serta menyindir Janna Nick.

“Seperti yang kita tahu dia baru sahaja memenangi Anugerah Bintang Paling Popular dan sehasrusnya dia menjadi contih dan teladan yang baik kepada orang ramai,” kata seorang nitezen.

Sebelum ini, Janna pernah berkata dia sudah tidak mahu bergelumung dengan populariti dan industri seni kerana terdapat banyak tekanan dan mengalami tekanan perasaan akibat terlalu sering dilanda kontroversi. Namun perancangan itu dilupakan kerana menganggap kemenangannya di ABPBH adalah kerana peminatnya masih mahu melihat dia terus beraksi seperti biasa.

Janna sekarang masih menjalani rutin hariannya seperi biasa dengan pergi ke Gym dan bersenam malah masih mempromosikan kereta berjenama Toyota Yaris, yang mana Janna adalah duta kepada jenama kereta tersebut.

Disclaimers – Bahan artikel admin kongsikan diatas hanyalah panduan dan ringkasan yang berkaitan dengan “Janna Nick Belanja Gambar Terkangkang , Ini Reaksi Netizen.” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes