Isteri DDNK Mengamuk Kerana Dituduh Sebagai Perampas


Setelah majlis perkahwinan pengurus kewangan bertauliah dan penganalisis ekonomi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan (DDNK) bersama pasangannya, Datin Nor Ernie Rossmerie berlangsung tempoh hari , bermacam kecaman hebat siterima pasangan tersebut sehingga ianya tersebar meluas ke media sosial,

Selain daripada isteri terbarunya yang sering berkongsi kata sediah di media sosial , bekas isterinya juga ada berkongsi tentang kepahitan tentang perpisahan mereka .

BAru – baru ini pula , Caprice telah memuat naik sebuah video yang mana terlihat dia bertemu dengan pengantin baru itu dan telah menjadi tempat untuk pasangan itu meluahkan rasa terkilan malah meminta Cap untuk memberikan nasihat kepada mereka.


Namun Caprice buntu untuk memberi nasihat kepada pakar saham dan isterinya itu susulan kontroversi yang melanda mereka berdua kerana dirinya juga sering dikecam dan dikritik netizen di media sosial.

Melalui video tersebut , wanita yang bergelar isteri baru DDNK itu dilihat menghempaskan bantal kecil di sisinya disaat meluahkan rasa kecewanya apabila dituduh perampas selepas berkahwin dengan DDNK.

“You tau tak Caprice, dorang cakap I perampas. I tak boleh terima itu semua. Kenapa nak persoalkan tentang jodoh. Macam mana I nak tolak? Pastu dorang cakap I ‘tak cantik takpe, janji manja’. Jadi Caprice.. macam mana you handle semua ni?,” katanya.


Kecewa

Dalam video tersebut, Caprice dilihat cuba berkongsikan tips berdepan tohmahan orang ramai kepada DNNK dan isterinya, namun video itu hanya dikongsi separuh sahaja dan kini hantaran tersebut menjadi topik hangat di media sosial.

Menjengan ke ruangan komen hantaran berkenann , rata – rata netizen tidak memberikan simpati kepada wanita tersebut malah mengutuk dan mengecam tindakan wanita kerana sengaja meraih simpati seperti itu.

BACA INI :  OctaFX Masuk Senarai Amaran BNM, Fizo Omar & Wak Doyok Masih Diam Membisu


Malah netizen mengakui tuduhan tersebut dan tetapi menuduh dia sebagai perampas dan perosak rumahtangga orang sehingga membuatkan seorang wanita baik menjadi janda .

 

Tidak hanya itu mereka juga mendakwa bahawa wanita tersebut sengaja memancing netizen untuk membulinya kerana mahukan perhatian sehingga memalukan diri sendiri.
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3