Iklan Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Tahun 2023

Iklan Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Tahun 2023
Iklan Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Tahun 2023

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG GURU TABIKA PERPADUAN TAHUN 2023


Maklumat berikut merupakan iklan permohonan jawatan kosong yang ditawarkan. Tujuan utama portalmalaysia menyiarkan maklumat ini untuk memudahkan semua pihak memohon pekerjaan yang diidamkan.

Bagi pemohon yang berminat, sila ikut prosedur yang telah dinyatakan seperti dibawah:

 • Nama Majikan : Guru Tabika Perpaduan
 • Minima Kelayakan : Rujuk Jawatan
 • Tarikh Tutup : 2 Jun 2023

Maklumat Jawatan Kosong


Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan serta mempunyai syarat kelayakan yang cukup amat dialu-alukan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Jawatan kosong terkini:

1. GURU TABIKA PERPADUAN GRED S29

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG:


Pеrmоhоnаn hеndаklаh dіhаntаr mеngіkut саrа уаng dіnуаtаkаn dі іklаn / mоhоn оnlіnе (Bоrаng Pеrmоhоnаn)

Untuk реrmоhоnаn dаn mаklumаt lаnjut jаwаtаn ѕіlа klіk ѕіnі

KELAYAKAN PERMOHONAN


Untuk memohon, pastikan anda mengikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti dibawah.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon mengisi jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu, calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:


 • Cukup syarat akademik yang ditetapkan
 • Berminat bina kerjaya bersama majikan
 • Berpengetahuan
 • mempunyai ciri kepimpinan dan lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

KELEBIHAN


 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti tahunan
 • Cuti sakit dan lain-lain
 • Dan lain-lain

CARA MEMBUAT PERMOHONAN


Klik pautan “IKLAN PENUH JAWATAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut

IKLAN PENUH JAWATAN


17 thoughts on “Iklan Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Tahun 2023”

 1. saya minat dengan jawatan guru tabika sebab cita cita saya dari kecil lagi . saya nak amik pengalaman baru

  Reply
 2. Saya Thana boleh mencipta bilik darjah yang menghiburkan, menarik dan kreatif yang menggalakkan pembelajaran serta perkembangan sosial, kognitif dan emosi.

  Reply
 3. Saya Fieza ingin menjadi guru tabika.. saya mempunyai sijil permata ,kaak.. saya pernah menjadi guru taska & tadika.

  Reply
 4. Saya kuppu a/p nadarajan .. saya mempunyai diploma/degree .saya pernah menjadi guru taska & tadika.

  Reply
 5. Saya Lee Xian Hui .Saya sangat berminat untuk menjadi guru tabika.Saya mempunyai Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak dan mempunyai pengalaman menjadi guru ganti sekolah rendah ,guru tuition dan guru tadika swasta.Saya mengetahui pelbagai bahasa.Saya sangat berharap dapat menjadi guru tabika.Terima Kasih.

  Reply
 6. Assalammualaikum puan .. saya ummi maisarah dari Seri Iskandar , Perak .. saya mempunyai Diploma Pendidikan Awal Kanak kanak dan sekarang saya mengambil peluang berkerja di Tabika dan Taska swasta sementara menunggu panggilan dari pihak kerajaan dan menambah pengalaman teknik pengajaran untuk menjadi guru tabika perpaduan .. menjadi seorang guru ialah cita cita saya untuk mendidik anak bangsa di masa yang datang .

  Reply
 7. I am Jesinita Agastin. I am so interested in teaching filed. I want to become a teacher so that I can make a real difference in children’s lives. I take the task of developing young people into kind, thoughtful and contributing adults very seriously. I have always been so grateful to my teachers and the educational system for making me the person that I am today. Thank you.

  Reply
 8. Assalammualaikum puan .. saya raja nadhirah bt raja kamalrudzaman dari meru klang , selangor .. saya mempunyai Diploma Pendidikan Awal Kanak kanak dan sekarang saya mengambil peluang berkerja di Tabika dan Taska swasta sementara menunggu panggilan dari pihak kerajaan dan menambah pengalaman teknik pengajaran untuk menjadi guru tabika perpaduan .. menjadi seorang guru ialah cita cita saya untuk mendidik anak bangsa di masa yang datang .

  Reply
 9. Assalamualaikum, nama saya Nor Amira Illiana Binti Che Niza saya berminat dengan iklan jawatan kosong guru tabika perpaduan 2023, saya mempunyai kelulusan dalam Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak. Cita-cita saya sejak dari umur 5 tahun ingin menjadi guru tadika atau tabika, semoga saya diberi peluang pekerjaan ini dan semoga saya dapat menambah ilmu pengetahuan dengan lebih lagi.

  Reply

Leave a Comment

Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3