Heliza Helmi Jelaskan Kenapa Tak Kahwin Lagi.


Penyanyi dan pelakon kecik molek, Heliza Helmi yang sudah berumur 35 tahun pada tahun ni, menjelaskan bahawa dirinya sedikitpun tidak merasa tertekan untuk mendirikan rumah tangga walaupun umurnya semakin meningkat.

Perkahwinan yang bahagia adalah impian setiap lelaki dan wanita tetapi haruslah bersabar kerana jodoh itu ketentuan Darinya. Insyaallah ada jodohnya bila tiba masanya.

Keutamaan saya buat masa ini hanyalah kepada keluarga dan manjadi aktivis untuk misi kemanusian sahaja. Heliza juga merasa bersyukur kerana kedua ibu bapanya tidak masuk campur tentang urusan hidupnya dan tidak memberi sebarang tekanan mengenai soal kahwin , kata Heliza. Ibu Bapanya memberi kepetusan sepenuhnya pada Heliza untuk mengambil masa sebelom berumahtangga dan memilih calon suaminya sendiri.

Heliza juga turut berharap agar memiliki seseorang yang tepat untuk memberikannya sokongan moral, malah mengiinginkan pasangan yang bukan hanya turut serta menyertai misi kemanusian namun sokongan serta kata-kata semangat buatnya.


Harian Metro yang menemui Heliza di majlis Pelancaran Kempen Tabung Kemanusiaan Afghanistan turut meluahkan rasa teruja menjadi sebahagian daripada ikon kempen berkenaan. Misi kemanusiaan itu mensasarkan kutipan RM2 juta untuk memberikan fokus kepada bantuan kecemasan bagi menghadapi musim sejuk yang bakal tiba.

 

Disclaimers – Bahan artikel admin kongsikan diatas hanyalah panduan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Heliza Helmi Jelaskan Kenapa Tak Kahwin Lagi.” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia