Harga Kia Picanto Yang Baharu


Harga Kia Picanto Baharu 2022


Model ini boleh dikatakan rival yang agak kuat jika dibandingkan dengan model kereta Honda Jazz ataupun harga perodua myvi baru serta tidak lupa juga kadang-kadang ada juga yang bandingkannya dengan Perodua Axia. Dengan harga 1.2 EX RM52,000, apa yang bakal anda perolehi? Kata orang, penampilan kereta ini lebih menampakkan pemilikan yang sesuai kepada kaum hawa.

Kini,Portalmalaysia telah senaraikan harga kereta Kia Picanto Baharu untuk ada nilai sendiri.

Harga Kia Picanto baru 2022 : Ini bayaran bulanan kereta Dari Naza Kia Malaysia generasi ketiga dari Korea Selatan.

Harga Kia Picanto Yang Baharu

Berapa Bayaran Bulanan Kia Picanto 2021


Dengan bayaran muka / deposit sebanyak 10 peratus dari harga kereta kia picanto, ini contoh bayaran bulanan yang anda kena bayar

PERKARA PEMBAYARAN SEBULAN
1.2L EX RM507 sebulan
1.2L GT LINE RM609 sebulan

Contoh ini adalah melibatkan pinjaman kereta atau car loan selama tempoh 9 tahun pada kadar faedah / interest bank 3 peratus yang ditawarkan sekarang.

Sumber: youtube

Kelebihan Dengan Harga Kia Picanto 2022


Dibandingkan dengan harga kereta naza kia Picanto baru yang dahulu sekitar RM60,000 lebih dengan saiz yang kecil. Tetapi dengan versi ini yang sangat berdaya saing. Antaranya ialah :

  • Kereta naza Picanto ini memang sedap mata memandang luar (exterior) dan dalam (interior). Bawa pun sedap dikala kelajuan 120km/j tidak membuai.
  • Dikala kami bawa 110 km/j dan….. dengan ciri keselamatan bantuan 4 disc brake, kami berhenti kereta dengan mengejut pun sangat-sangat mudah! Kadar cengkaman lebih seimbang.
  • Bawa tanpa ada rasa masalah kerosakan di mana Naza Kia Malaysia dengan senang hatinya memberikan 5 tahun jaminan (WARRANTY) tanpa had perjalanan
  • Ruang belakang yang diberikan agak luas ditambah dengan tempat duduk yang disediakan selesa.
  • Mutu audio? PELIK! Kami rasa Kereta Segmen B pun kalah.

 
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3