Home » Techcentral » Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020

Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020

Senarai harga kereta honda bagi bulan jun hingga disember 2020 berdasarkan pengurangan harga yang berkuatkuasa 15 jun hingga 31 disember 2020 dengan pengecualian cukai jualan sehingga 100% melalui pelan jana semula ekonomi negara (penjana)

Honda merupakan jenama kereta pilihan rakyat Malaysia amnya orang muda, pelbagai model seperti Honda City, Jazz, Civic, BRV, HRV, CRV, Accord, dan banyak lagi.

Senarai Harga Kereta Honda Terkini

Berikut adalah jadual senarai harga atas jalan (OTR), harga yang kami paparkan ini adalah tidak termasuk insuran di semenanjung Malaysia dan juga Malaysia Timur (Sabah dan Sarawak).

Harga terkini ini melibatkan pengecualian cukai jualan sehingga 100% walaubagaimanupun, untuk langkawi dan labuan harganya tidak berubah (pulau bebas cukai).

Semenanjung Malaysia

Berikut adalah harga melibatkan semenanjung Malaysia, terdapat caj tambahan untuk white orchid pearl/platinum white pearl mengikut model.

Malaysia Timur (Sabah Sarawak)

Berikut adalah harga melibatkan Malaysia Timur (Sabah Sarawak), terdapat caj tambahan untuk white orchid pearl/platinum white pearl mengikut model.

Latest Update 15 Jun 2020

Semoga senarai harga kereta honda terkini ini dapat memberi manfaat kepada anda sebagai pembeli.

Sumber Rujukan : Honda Official

Penafian – Bahan artikel portalamalaysia share dihalaman ini hanyalah panduan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber official dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes