Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020


Senarai harga kereta honda bagi bulan jun hingga disember 2020 berdasarkan pengurangan harga yang berkuatkuasa 15 jun hingga 31 disember 2020 dengan pengecualian cukai jualan sehingga 100% melalui pelan jana semula ekonomi negara (penjana)

Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020 2

Honda merupakan jenama kereta pilihan rakyat Malaysia amnya orang muda, pelbagai model seperti Honda City, Jazz, Civic, BRV, HRV, CRV, Accord, dan banyak lagi.

Senarai Harga Kereta Honda Terkini


Berikut adalah jadual senarai harga atas jalan (OTR), harga yang kami paparkan ini adalah tidak termasuk insuran di semenanjung Malaysia dan juga Malaysia Timur (Sabah dan Sarawak).

Harga terkini ini melibatkan pengecualian cukai jualan sehingga 100% walaubagaimanupun, untuk langkawi dan labuan harganya tidak berubah (pulau bebas cukai).

Semenanjung Malaysia


Berikut adalah harga melibatkan semenanjung Malaysia, terdapat caj tambahan untuk white orchid pearl/platinum white pearl mengikut model.

Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020 3

Malaysia Timur (Sabah Sarawak)


Berikut adalah harga melibatkan Malaysia Timur (Sabah Sarawak), terdapat caj tambahan untuk white orchid pearl/platinum white pearl mengikut model.

Harga Kereta HONDA Jun-Dis 2020 4

Latest Update 15 Jun 2020

Semoga senarai harga kereta honda terkini ini dapat memberi manfaat kepada anda sebagai pembeli.

Sumber Rujukan : Honda Official
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3