Gula Creamery | Kek Aiskrim Paling Padu – Grab Diskaun 10% Sekarang !


Gula Creamery tidak perlu diperkenalkan lagi. Kedai aiskrim tempatan Malaysia baru-baru ini mengeluarkan kek ais krim premium baharu mereka dalam tujuh perisa yang menggiurkan:

Raspberry-Pistachio, Pandan Gula Melaka, Kek Keju Biscoff, Kek Keju Mangga, serta trio klasik Neapolitan coklat, vanila dan strawberi!

Penggemar pencuci mulut boleh mencuba perisa baharu ini secara eksklusif di kedai utama Gula Creamery, yang terletak di Eco Ardence Lab, Setia Alam.

Yang bestnya, anda boleh dapatkan pencuci mulut yang lazat ini dengan diskaun 10% untuk semua kek aiskrim sehingga 21 Oktober!

Baca juga: 9 Port Nasi Kandar Awesome | KL & Selangor

Gula Creamery

Kek aiskrim yang sejuk sangat sempurna untuk cuaca Malaysia yang sentiasa cerah dan sentiasa lembap!

Pengunjung Gula Creamery boleh menikmati rasa buah-buahan yang menyegarkan dari Mango Cheesecake tropika, atau menikmati gigitan masam buah beri yang dipadankan dengan rasa manis pedas dalam Raspberry-Pistachio.

Gula Creamery | Kek Aiskrim Paling Padu - Grab Diskaun 10% Sekarang ! 2

Anda berpeluang mencuba Raspberry-Pistachio dan menyukai rasa pistachio pedas yang berbeza dengan jem raspberi masam. Pastinya rasa yang unik untuk penggemar makanan yang unik!

Gula Creamery | Kek Aiskrim Paling Padu - Grab Diskaun 10% Sekarang ! 3

Jika profil rasa yang mewah dan kaya adalah lebih menarik perhatian anda, kek Coklat Biscoff dibuat dengan hanya coklat gelap terbaik, disiapkan dengan Lotus Biscoff yang rapuh untuk tekstur tambahan dan sedikit kemanisan.

Untuk kenikmatan lembut yang dijamin meleleh di mulut anda, pertimbangkan ;kembarnya’; Biscoff Cheesecake yang berkrim dan lazat dalam keenakan mentega yang mendalam.

Gula Creamery | Kek Aiskrim Paling Padu - Grab Diskaun 10% Sekarang ! 4

Bagi mereka yang mendambakan rasa nostalgia, Pandan Gula Melaka akan membawa anda ke zaman kanak-kanak anda dengan serta-merta dengan kek pandan aromatik yang lembut berserta perisa gula Melaka yang berasap.

Sebagai tambahan kepada perisa yang lebih baru, Gula Creamery juga akan membawa rakyat Malaysia kembali ke penjual aiskrim pinggir jalan zaman kanak-kanak mereka dengan mengambil trio klasik: vanila kaya, strawberi masam dan coklat baldu.

Rangkaian kek aiskrim baharu Gula Creamery boleh didapati bermula dari RM90 dan didatangkan dalam saiz 6-inci, sesuai untuk kedua-dua perayaan istimewa atau sekadar untuk memuaskan keinginan manis.

Terokai Milkshake di Gula Creamery!


Gula Creamery | Kek Aiskrim Paling Padu - Grab Diskaun 10% Sekarang ! 5

Turut tersedia pada menu  ialah milkshake berperisa kek yang diadun khas dengan perisa aiskrim terpilih. Pengalaman novel kek dalam bentuk cecair ini terdapat dalam perisa strawberi Momofuku, pavlova strawberi, dan red velvet.

Perisa edisi terhad yang menjadi kegemaran warga tempatan Malaysia juga ada, iaitu seperti pengat pisang (pencuci mulut pisang dan santan) dan cendol. Average harga untuk minuman yang lazat ini bermula dari RM20 setiap satu.

Sesuai dengan seleranya untuk kelainan yang menarik, Gula Creamery bukan sahaja menawarkan kek aiskrim tetapi juga aiskrim!

Gula Creamery menyajikan lebih 24 perisa ais krim premium dengan perisa yang diilhamkan oleh kek Gula Cakery, seperti Nutella coklat berganda, macadamia karamel masin, Ferrero Rocher dan banyak lagi.

Gula Creamery | Kek Aiskrim Paling Padu - Grab Diskaun 10% Sekarang ! 6

Untuk keseimbangan sempurna antara panas dan sejuk, Gula Creamery menghidangkan wafel yang dibuat segar apabila dipesan dan dihidangkan dengan sebiji kecil aiskrim pilihan anda. Mmm… sedap!

  • Status Halal: Pemilik orang muslim
  • Alamat: L6-INT & L7-INT ARDENCE LABS ECO ARDENCE, Persiaran Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor
  • Waktu Operasi: 12pm – 10pm (Setiap hari

Instagram


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3