Iman Troye Tunjukkan Gambar Masa Kecil Dan Masa Besar,


Suara Iman bagi lagu popular bertajuk Teman, Iman Troye seorang penyanyi berumur 19 tahun yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air. Selain Teman, Iman Troye juga keluar kan beberapa buah lagu lain seperti Nang, Pejam Celik Hari Raya, Harum Sundal Malam dan banyak lagi.

Bagaimanapun, Baru-Baru ini Iman Troye Berkongsi satu video memaparkan wajahnya di zaman kanak-kanak dan membezakan dengan yang sekarang. Berikut adalah menujukkan rakaman tersebut yang dimuat naik menerusi akaun Instagram miliknya:


 

Menurut perkongsian rakaman tersebut dikongsikan gambar Iman Troye masa kecil. Kemudiannya foto bertukar kepada dirinya yang terkini. Nampak lebih matang dengan gambar sekarang.

Memang sangat berbeza dulu dengan sekarang.  Di ruangan komen sempat juga Iman Troye bertanyakan perbezaan foto kedua-dua tersebut.

Perkongsian rakaman dengan paparan gambar Iman Troye masa kecil ini telah meraih lebih 371.000 tontonan dan 44.000 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

.

“Lurveee Siti Nur Iman. Kalau orang panggil nama penuh waktu sekarang ni mesti comel”

 

“Kecik2 memang dah cantik”

 

“Dari kecil sudah mempunyai kecantikan seperti itu. Bila besar makin cantik”

“Hahaha lainnya”

“Bezanya cuma awak pilih pilih lagi, pilih pilih lagi”

Dah baca?>>> ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut.

Disclaimers – Semua yang admin kongsikan diatas sekadar panduan dan rujukan ringkasan artikel related dengan “Iman Troye Tunjukkan Gambar Masa Kecil Dan Masa Besar,” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.