Home » Gosip Artis Malaysia » Foto DiEdit Berseluar Dalam,Iqbal Nak Keluar Dari Malaysia.

Foto DiEdit Berseluar Dalam,Iqbal Nak Keluar Dari Malaysia.

 

Iqbal yang dikenali sebelom ini adalah seorang pembantu peribadi kepada Usahawan Terkenal iaitu Dato Seri Vida dan baru – baru ini hangat diperkatakan tentang hubungan cinta mereka dan telah berhasrat untuk berkahwin namun mendapat tentangan dari anak- anak Dato Vida. Dia yang juga adalah usahawan minyak wangi yang berjaya sebelom semasa dengan Dato Vida.

Iqbal yang juga telah merakamkan single terbarunya Hujan yang mana apabila mula berjinak-jinak menjadi penyanyi tetapi mendapat banyak kritikan dari pelbagai pihak yang mengatakan suaranya tidak sesuai untuk menjadi penyanyi.

Rentetan dari perkara tersebut terdapat satu akaun fb palsu dengan menggunakan namanya telah memuat naik gambar yang menyamakan Iqbal dengan wajah binatang iaitu khinzir dan terbaru kali ini, fotonya telah disunting dengan tubuh badan lelaki yang sado tetapi hanya memakai seluar dalam sahaja.

Dari penjelasan yang telah dimuat naik di IG miliknya ternyata gambar itu bukanlah tubuh sebenarnya kerana dia bertubuh chubby tetapi foto itu hanya menggunakan mukanya sahaja. Jelas Iqbal lagi perkara itu terjadi hanya kerana nitezen sangat membencinya dan sengaja ingin mempermalukannya di media sosial.

Dia juga menerima banyak pesanan daripada sahabat dan pihak media untuk bertanyakan hal tersebut dan menegaskan bahawa tu-satunya akaun miliknya adalah Ahmad Iqbal Zulkefli dan terdapat satu page palsu bernama IQbal Zulkefli yang mendaoat banyak komen dan like dari nitezen malah dia menjadi bahan jenaka di page tersebut , yang mana perkara itu tidak sepatutnya berlaku kerana ianya memalukan dan mengaibkan orang.

Iqbal yang merasa sedih dengan insiden tersebut dan merasa tertekan turut berselorah dengan menyatakan bahawa dia akan berpindah keluar daripada Malaysia dan menetap di luar negara kerana nampaknya Orang Malaysia tidak sukakanya.

Dalam beberapa hantaran post story terbaru nampaknya Iqbal berkongsi dan memamerkan yang dia sedang membuat persiapan membeli kelengkapan diri untuk ke luar negara dan sudah bertolak menaiki flight bersama pembantu peribadinya menolak 2 bagasi besar , kemana agaknya Iqbal nak pindah tu ya..

 

 

 

Penafian – Semua yang kami kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Foto DiEdit Berseluar Dalam,Iqbal Nak Keluar Dari Malaysia.” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes