Jom Serbu Euro Fun Park, Bukit Jalil | Sehingga 18 September 2022 !


Jika anda sedang mencari sesuatu yang menyeronokkan untuk dilakukan hujung minggu ini, jom ke Euro Fun Park! Pameran keseronokan yang meriah di Euro Fun Park adalah tempat yang anda perlukan.

Ia bukan sahaja mengembalikan nostalgia zaman kanak-kanak anda, tetapi anda juga boleh mencipta nostalgia baharu bersama keluarga!


Bertempat sementara di Bukit Jalil, pesta keseronokan itu akan berlangsung di sini sehingga 18 September 2022, jadi pastikan anda melawat sebelum ia berpindah ke lokasi lain. Jika anda merancang untuk pergi, berikut sedikit sebanyak maklumat yang kami sediakan untuk anda!

Baca juga: 6 Kafe Latest Di Pulau Pinang Yang Harus Anda Kunjungi !

Rides yang menyeronokkan dan mendebarkan

Anda boleh menemui rides klasik yang menyeronokkan di sini – kereta bumper, roda Ferris, gerai permainan gaya karnival dan rumah berhantu.


Terdapat juga Space Flyer dan Mega Coaster yang ‘menyeramkan’ untuk mereka yang gemarkan aktiviti yang mencabar adrenalin!

MEGA COASTER @ EURO FUN PARK

Taman hiburan pada masa ini mempunyai 20 rides yang menawarkan keseimbangan keseronokan dan keseronokan mesra keluarga. Jika anda seorang peminat rides yang mencabar, pastikan anda mencuba Challenger dan Sky Rider.

Jika anda kurang berani dan inginkan rides yang gentle, Wave Swinger dan Roller Coaster adalah untuk anda! Pesta keseronokan sekolah lama pasti akan mencetuskan perasaan nostalgia!


Pakai mask dan berhati-hati

Euro Fun Park boleh menjadi sangat menggembirakan kerana ia baru di bandar, jadi anda perlu sentiasa memakai topeng muka dan berhati-hati dengan persekitaran anda untuk keselamatan diri anda dan orang yang anda sayangi.

Atau anda boleh mengelak daripada orang ramai dengan pergi pada hari bekerja!

Tiket masuk Euro Fun Park

 

Anda perlu membeli tiket masuk untuk memasuki Euro Fun Park, dan kemudian anda boleh mendapatkan token untuk setiap tarikan atau rides yang anda minati.


Setiap token berharga RM2 dan setiap rides memerlukan antara 4 – 6 token secara purata.

Harga tiket masuk adalah seperti di bawah:

  • Dewasa: RM6
  • Kanak-kanak: RM4
  • Kanak-kanak di bawah 2 tahun: PERCUMA!

Info

  • Tarikh: Sekarang – 18 September 2022
  • Alamat: Euro Fun Fair, Meranti Technology Park Malaysia, 57000 Kuala Lumpur
  • Waktu Operasi: 6 PM – 11 PM (weekday), 6 PM-Tengah malam (weekend)
  • Lokasi

 
Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3