Home » Gosip Artis Malaysia » DSV Terima Banyak Lamaran , Akui Janda Kelantan Memang Meletop.

DSV Terima Banyak Lamaran , Akui Janda Kelantan Memang Meletop.

 

Berikutan Viral tentang majlis pernikahan tertutup Caprice bersama seorang ibu tunggal anak satu tempoh hari , Dato Seri Vida ada megulas lanjut tentang isu tersebut.

Dato Vida yang juga Usahawan terkenal di Malaysia dan pernah mempunyai beberapa lagu yang viral sebelum ini mengakui bahawa janda berasal dari Kelantan memang sering menjadi rebutan ramai lelaki bujang dan juga duda dan ini membuktikan saham janda mereka masih tinggi dan mesih menjadi pilihan berbanding anak dara.

Ini terbukti apabila ramai ibu tunggal dari Kelantan berkahwin dengan lelaki muda dan juga gujang. Dato Vida juga setuju 200 peratus bahawa saham janda lagi tinggi dan lebih mahal berbanding anak dara.

Seperti yang dilihat di media sosail selain Tik Tok dan Ig ramai usahawan dan janda dari Kelantan yang cantik dan pandai berhias malah ada juga yang kaya dan berjaya.Ramai teruna yang gilakn ajnda kerana janda lebih berpengalaman dan matang berbanding anak dara.

Jelas Dato Vida lagi , dia juga pernah didekati dan diajak berkahwin dengan teruna beberapa kali sepanjang empat tahun menjanda tetapi sekarang dia belum bersedia bergelar isteri kerana masih trauma dengan kegagalan tiga perkahwinan sebelum ini dan lebih gembira dengan kehidupannya kini bersama cik B dan Kacak.

Dari cerita yang lepas, Dato Vida pernah viral gara- gara bercinta dengan bekas pembantu peribadinya Iqbal dan sudah merancang majlis perkahwinan pada Disember 2021 namun hampa kerana hubungan cintanya tidak kesampaian dengan bekas pembantu peribadinya itu kerana terdapat masalah peribadi yang tidak dapat dielakkan.

Akibat dari peristiwa itu. Dato Vida kini kelihatan lebih kurus dan tidak berisi seperti dahulu . Mungkin makan hati atau sedang menjalani program diet namun Dato Vida menjelaskan bahawa dia sudah move on tapi hatinya masih tersakiti,

Semoga Dato mendapat jodoh yang bole membimbingnya hingga ke Syurga. Kalau ada JOdoh tu.Insyaaalah dipermudahkan..

Penafian – Bahan artikel portalamalaysia share dihalaman ini merupakan panduan tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “DSV Terima Banyak Lamaran , Akui Janda Kelantan Memang Meletop.” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berpandukan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes