Hidung Lana Nodin Nampak Aneh Dan Pelik – Netizen

Kini Lana Nodin sudah mengembangkan sayapnya ke dunia perniagaan apabila sudah pulang ke Malaysia setelah bercuti ke Amerika Syarikat bersama keluarga suaminya yang tinggal disana.

Dia adalah salah satu artis yang pernah mencetuskan kontroversi gara-gara menolak untuk mengambil vaksin dan dikatakan berpindah ke AS kerana keenganan dirinya untuk mengambil vaksin.

Baru- baru ini Lana baru sahaja merasmikan kedai bakerinya pertamanya yang terletak di Kota Damansara dengan nama Lana’s Bakery Land.

Dalam satu perkongsian video ,Lana yang sedang mempromosikan kedai miliknya dan menjemput orang ramai untuk singgah di kedai miliknya kerana terdapat banyak promosi yang dijalankan .

 

 

Hidung Lana Nodin Nampak Aneh Dan Pelik - Netizen 2

Hidung Lana Nodin Nampak Aneh Dan Pelik - Netizen 3

Hidung Lana Nodin Nampak Aneh Dan Pelik - Netizen 4

Namun video ini telah menjadi perhatian ramai apabila hidungnya pula yang menjadi tumpuan netizen yang meninggalkan komen di video berkenaan.

Rata-rata netizen memberikan komen yang sama apabila merasa terkejut dan pelik dengan perubahan yang dilakukan Lana terdapat hidungnya itu.

Malah ada yang bertanyakan adakah dia menjalani pembedahan plastik di bahagian itu dan tersalah percaturan dan membuatkan hidungnya kelihatan senget dan pelik.

Tidak berdiam diri , Lana juga tampil membalas komen netizen dengan berselorah dan megiyakan kata-kata mereka.

Hidung Lana Nodin Nampak Aneh Dan Pelik - Netizen 5

Hidung Lana Nodin Nampak Aneh Dan Pelik - Netizen 6

Tidak kurang juga yang memuji dirinya kerana menjual barangan bakeri pada harga yang lebih murah  dengan harga  berpatutan .

Malah rakan artis dan peminat juga mengucapkan tahniah atas usaha yang dijalankan itu dan menyokong dirinya dalam perniagaan tersebut kerana rata-rata yang pernah mencuba kek buatannya mengakui kesedapan dan keenakkannya.

Lana yang sering berkongsi resepi pastri buatannya pada mulanya hanya melakukan perkara tersebut kerana mengisi masa lapang namun ianya mendapat sambutan hangat dan menggalakkan.

Dia merasa bersyukur kerana dapat mempelajari pengalaman baru dalam urusan perniagaan dan berhasrat untuk mengembangkan usahanya bagi membantu orang lain.


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3